Референти за продажба во КАВАДАРЦИ

СЕТЕК сé од техника е лидер во областа на ИТ, Аудио видео и белата техника, кој на македонскиот пазар е присутен 25 години. СЕТЕК сé од техника ја поседува најголемата дистрибутивна мрежа во Македонија која ја сочинуваат повеќе од 500 активни партнерски фирми – соработници и кооператори. Истовремено СЕТЕК сé од техника има и свој малопродажен ланец кој континуирано се развива и моментално брои околу 350 вработени.
Ние веруваме дека нашите вработени се движечката сила на нашата компанија и затоа креираме едно модерно и здраво работно опкружување со еднакви прилики и можности за сите.

 • Ние промовираме квалитетни услови за работа на нашите вработени – безбедност и заштита на работното место, попусти при користење на продукти и услуги од корпоративното портфолио, флексибилно работно време, најразлични форми на дијалог и интерна комуникација, поддршка на многу социјални активности итн.
 • Наша цел е да регрутираме, мотивираме и да ги задржиме најдобрите луѓе, додека во исто време креираме позитивен баланс меѓу работното време и личниот живот на нашите вработени.

 

Горди сме на тоа што го имаме веќе постигнато, но секогаш се стремиме кон подобро и затоа потребни ни се ентузијастични, способни и лојални:

 

РЕФЕРЕНТИ ЗА ПРОДАЖБА во Кавадарци

 

Потребни квалификации:

 • Минимум ССС;
 • Способност за градење и развивање на професионален однос со клиенти
 • Возачка дозвола Б категорија (Незадолжителна)
 • Пожелно, но не и неопходно е претходно работно искуство со продажба во некои од овие области: ИТ, ТВ, Бела Техника, Мали кујнски апарати, Aудио и Видео;
 • Познавање на работа со компјутер, Microsoft Office пакетот, Интернет пребарувачи;
 • Познавањето на англискиот јазик ќе се смета за предност;
 • Големо познавање и продажба на некои од овие области: ИТ, ТВ, Бела Техника, Мали кујнски апарати, Aудио и Видео
 • Способност за комуникација и продажба
 • Способност за тимска работа

 

Одговорности и работни задачи:

 • Услужување на клиенти
 • Работа на каса
 • Прием на производи
 • Грижа за состојбата на изложените артикли, како и за хигиената во објектот

 

Ние Нудиме:

 • Работа во динамична средина со тим на професионалци
 • Работа во две смени, 40 часа неделно
 • Можност за континуирана надоградба и развој во кариерата
 • Пријатна работна атмосфера
 • Обуки за напредок во кариерата

 

Доколку сте заинтересирани за интересна и динамична работа, а воедно го поседувате потребното образование, квалификации за успешно извршување на работните задачи, испратете ја Вашата кратка биографија (CV) - ЗАДОЛЖИТЕЛНО, со слика не постара од 6 месеци на e-mail адресата najdirabota@setec.mk.

КЛИКНИ