Собар/ Houseman

За компанијата: Заслужуваш кариера која ја исполнува твојата цел. Заслужуваш да сонуваш без ограничувања. Биди дел од нешто поголемо од тебе, придружи се на тимот каде што секој има глас. Биди инспириран од можностите... повеќе за компанијата »

(преземи го огласот како PDF)

Физички барања: Физичка подготвеност и способност да се наведнува и подига. Спремност да се работи викенди и празници. Задолжително познавање на целата опрема за чистење.

Работни одговорности: Чистење на теписите, одговорност за сите доделени задачи. Прием на роба од магацин. Асистира на Супервизорот на одржување кога е потребно. Одржување на просториите за складирање. Известување на супервизорите кога количината на артикли е мала. Следење на сите чекори наведени во дневниот распоред.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »