Агент за продажба

  • Објавен пред 5 месеци
  • IDream Concept - Magniflex
  • Активен до 13.09.2019
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Италијанскиот бренд за душеци и перници Magniflex има потреба од агенти за продажба во салонот во Скопје.

Сите заинтересирани пратете го Вашето CV на marketing@magniflex.com.mk

КЛИКНИ