Магационерски работник

 • Објавен пред 2 недели
 • Интерплaст
 • Активен до 19.10.2021
 • Позиција: Општ работник/магационер
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Интерплaст:

Технички директор

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

 • ССС (машинска струка)
 • возачка дозвола Ц категорија

ОПИС НА РАБОТНИ ЗАДАЧИ

 • прием на стока
 • подготовка (сечење на метали), по предходно добиени налози
 • учество во утовар и растовар на возилата
 • возење на камион за потребите на фирмата

НУДИМЕ

 • вработување на неопределено време
 • работна недела од пон-пет од 8-16 часот
 • фер и коректно плакање

 

Тел. 02 2520 640

Моб. 075 266 990