Сметководител

За компанијата: Унија е меѓународна сметководствена компанија, се одликува со висококвалитетни услуги и напредни решенија, како и висок степен на задоволство и доверба, како за клиентите, така и за професионалната јавност.... повеќе за компанијата »

(преземи го огласот како слика)

Бараме колега/колешка кој/а секогаш ќе бара влакно во јајцето.

Ние останатите ќе се потрудиме да ја држиме косата подалеку. Но, ако случајно најдете влакно, сакаме да не известите!

И да, навистина. Ова ќе биде твоја работа...
Контрола на нашата точност, навременост и усогласеност со стандардите. Ја очекуваме вашата немилосрдност и доследност додека копате и ја истражувате секоја ситница на нашето работење и не насочувате како можеме подобро и повеќе. Нашиот добро воспоставен систем за обука ќе ви помогне да станете врвен експерт во вашата област. На овој начин ќе можете да ги откриете и најмалите неправилности и да ги ставите под нашиот нос. Ќе го цениме тоа.

ЗА НАС:
Unija Smart Accounting е меѓународна сметководствена компанија која нуди висококвалитетни услуги во областа на сметководството, консалтингот и напредни ИТ решенија. Нашите клиенти се водечки меѓународни и домашни компании на кои им е потребна супериорна и сигурна поддршка.
Нашите колеги се водечки експерти во своите области, а со редовно, систематско образование, се грижиме да остане така. Нашата амбиција е да обезбедиме инспиративна работна средина и висока деловна култура.

РАБОТНО МЕСТО:

 • Како сметководител, вашите задачи ќе вклучуваат:
 • Контрола на сметководствените услуги на Унија Групацијата, ажурираност и точност на книжењата;
 • Известување за извршени контроли;
 • Стручна помош и советување во сите поврзани субјекти на работодавачот;
 • Извршување (извршување) на внатрешни контроли во согласност со барањата;
 • Проценка на усогласеноста на организациските единици во групата со внатрешните стандарди и процедури

ПРИДОБИВКИ:

 • Како вработени во Унија Групацијата, имаме бројни придобивки кои ни овозможуваат да напредуваме професионално и лично. На овој начин можеме подобро да се грижиме за квалитетот, односите се многу подобри, а работата е едноставно попријатна. На сите вработени им нудиме:
 • Личен годишен буџет за образование;
 • Систематска грижа за можностите за професионален развој и напредување;
 • Учество на годишни меѓународни регионални спортски игри;
 • Организирани патувања, екскурзии и собири;
 • Слободен ден за роденден;
 • Повремено можете да работите во која било единица на Унија во регионот, од Љубљана до Белград и Загреб, па се до Сараево и Подгорица, дури и во Тиват.

ШТО ОЧЕКУВАМЕ:

 • Универзитетска диплома по економски науки, со фокус на сметководство, ревизија или финансии;
 • Минимум 3 години работно искуство во областа на сметководството;
 • Познавање на англиски и српски јазик се смета за предност;
 • Напредно користење на MS Office пакетот;
 • Развиени аналитички, набљудувачки и презентациски вештини;
 • Креативно, професионално и процесно ориентирано размислување;
 • Изразени способности во меѓучовечките односи.

ЛОКАЦИЈА:
Unija Smart Accounting  се наоѓа на ул. 8 Ударна Бригада 39, Скопје.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ:
Доколку мислите дека улогата на сметководител е интересен предизвик во вашата кариера и сакате да работите со нас, ве повикуваме да ни испратите CV на е-маил адресата [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »