Медицинска сестра во Скопје

За компанијата: “Систина Офталмологија“ е најголемата и најмодерна приватна болница во регионот и е пример за успешна приказна во здравствениот сектор со медицински услуги според најсовремените протоколи во лекувањето... повеќе за компанијата »

“Систина Офталмологија“ е најголемата и најмодерна приватна болница во регионот и е пример за успешна приказна во здравствениот сектор со медицински услуги според најсовремените протоколи во лекувањето на пациентите. Врвниот медицински тим користејќи современи методи и техники им стои на располагање на пациентите 24 часа во денот, 7 дена во неделата. Располага со еден дијагностички и оперативен центар во Скопје и четири дијагностични центри во државата.

Поради проширување на својот тим, „Систина Офталмологија“ во Скопје објавува оглас за вработување за:

МЕДИЦИНСКА СЕСТРА ЗА СКОПЈЕ

Потребни квалификации:

 • Медицинско образование 
 • Положен државен испит за медицинска сестра
 • Работно искуство од 1 година ќе се смета за предност
 • Развиени компјутерски вештини
 • Добро познавање на англиски јазик
 • Познавање албански јазик ќе се смета за предност

Личен профил:

 • Организираност и одговорност
 • Одлични комуникациски вештини
 • Професионалионален и љубезен однос кон пациентите
 • Лојалност, самоиницијативност, темелност, енергичност

Нудиме:

 • Редовни месечни примања
 • Неработни викенди и празници
 • Обезбеден оброк
 • Обезбеден превоз или паркинг

Доколку сметате дека ги исполнувате наведените услови и Сте заинтересирани за нови предизвици и постојан развој на Вашата кариера, испратете Ваша кратка биографија (CV)  на следната email адреса: [најави се за да го видиш е-маилот] , со задолжителна назнака „За оглас за медицинска сестра во Скопје “ за местото за кое аплицирате за работа.

Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани. Апликациите без назнака нема да бидат разгледани. Сите апликации ќе бидат третирани со доверливост.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »