Social media manager и visual designer во бутик

  • Објавен пред 3 недели
  • Mokka clothing
  • Активен до 27.03.2020
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Mokka Clothing со 2 отворени работни позиции за:

Social media manager

Visual designer за бутик

Потребни квалификации:

  • Завршено ССС

Вашите апликации пратете ги на следната меил адреса: mokkaskopje@gmail.com

КЛИКНИ