Доставувачи

Плата од 27.500 ден. до 30.000 ден.

 • Објавен пред 2 недели
 • Бест Фуд Груп
 • Активен до 17.02.2024
 • Позиција: Возач/Управувач
 • Локација: Скопје
 • Facebook: pizzamorino1

Пицерија Морино има потреба од:

 • Доставувачи со работно искуство
 • со Б категорија и искуство со мотор.

Доколку сте личност што ја сака работата со луѓе, сте комуникативна личност, личност која сака да работи во динамична средина ја очекуваме вашата апликација.
Работата се одвива во смени:

 • Прва смена 09:00-17:00ч
 • Втора смена 16:00-00:00.

Викенди се работи до 01:00 по полноќ.

 • Вклучен еден оброк.
 • Месечни бонуси.
 • Пробен период од 3 дена.

За повеќе информации можете да не исконтактирате на 075-404 144.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »