Комерцијален референт

  • Објавен пред 9 месеци
  • Кон-Транс Шипинг
  • Активен до 27.02.2018
  • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
  • Локација: Скопје

Кон-транс Шипинг компанија за логистика и транспорт, која веќе 15 години е присутна на пазарот, има потреба од вработување на:

 

Комерцијален рефрент

 

Опис на работни задачи:

  • Управување со канцелариско работење,
  • Координација на активностите на возила, 
  • Водење на документација, 
  • Подготовка на извештаи.

 

Потребни квалифиакции:

  • Познавање англиски јазик, 
  • Работење во Word, Excel и Power Point, 
  • Претходно работно искуство ќе се смета за предност,
  • Поседување на возачка дозвола Б категорија (активен возач) ќе се смета за предност, 
  • Комуникативност, одговорност, навременост и прецизност во работата. 

 

Апликациите со вашето CV испратете ги преку полето Аплицирај веднаш. Огласот е отворен до 27.02.2018 год

КЛИКНИ