Директна продажба

  • Објавен пред 5 месеци
  • TURK MEKO
  • Активен до 21.05.2017
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

Реномирана тypcka фирма која се занимава со Видеo и Мултимедија вработува агенти во директна продажба на своите производи за реон Македонија......

Личен профил:

  • одлични комуникациски и презентерски вештини...
  • организираност...
  • одговорност...
  • работа во тим и способност за самостојна работа

Контакт: 071/667/330

КЛИКНИ