Продажен асистент

Плата од 30.000 ден.

(преземи го огласот во Word)

Mapo City Македонија дел од Еуролаб Интернационал Груп, поради проширување на својата дејност бара да вработи:

  Асистент за продажба

Асистентот за продажба е темелна и организирана личност. Во оваа позиција, тој/таа игра клучна улога во обезбедувањето одлична услуга за клиентите.

Главните должности и одговорности на асистентот за продажба се:

  • Подготвување дневни извештаи за готовина и други документи поврзани со дневната продажба (готовина и картичка)
  • Да се биде целосно одговорен за готовински и ПОС трансакции на дневна основа
  • Постојано одржување на хигиена на продавницата.
  • Продажба на производи: официјални производи од портфолиото на компанијата
  • Послужување кафе
  • Одговорност за инвентарот во продавницата
  • Обезбедување одлична услуга за клиентите, одговарање на прашања и справување со поплаките и известување до неговиот/нејзиниот менаџер

Квалификации и барања

  • Диплома за средно образование или еквивалент.
  • Пожелно е претходно искуство.
  • Подготвеност да се усовршува и постојано учење и обука.

Можете да аплицирате за оваа позиција со испраќање апликација на [најави се за да го видиш е-маилот] со наведување на работното место, Продажен асистент.

Само кандидатите кои ќе влезат во потесниот круг ќе бидат контактирани за следните фази од процесот на регрутирање.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »