Асистент за продажба

Интимисими вработува на следнава позиција:

АСИСТЕНТ ЗА ПРОДАЖБА

Квалификации:

 • Диплома за завршено средно образование;
 • Да поседува вештини за градење на тим, како и интерперсонални вештини; аналитички вештини и вештини за планирање, фокусираност кон резултати, добри деловни вештини, дисциплинираност и учтивост.
 • Солидно познавање на англискиот јазик;
 • Со или без професионално искуство како продажен асистент;

Главни задачи на продажниот асистент:

 • Надзор над работењето на продавницата и надгледување на соодветните услуги кон купувачите, како и познавање на квалитетот на стоката што се продава во продавницата;
 • Обезбедување систематско поставување на стоката во продавницата;
 • Вложување максимален труд да се зголеми продажбата во продавницата, како и да ги достигне, а доколку е возможно, и да ги надмине поставените цели;
 • Упатување на купувачите кон стоката што ја бараат;
 • Советување на купувачите во однос на квалитетот на понудената стока;
 • Обезбедување добро трговско претставување на понудената стока;
 • Осигурува достапност на етикетите и укажување на куповната цена за понудената стока;
 • Нема да открива или обелоденува никакви доверливи информации или податоци во однос на гореспоменатите одговорности кон ниту една личност или правно лице;
 • Одговорност за техничка и противпожарна безбедност во согласност со правилата за заштита на здравјето и безбедноста на Друштвото;
 • Преземање на задолженија и задачи што спаѓаат во рамки на неговата/нејзината работна позиција или се доделени од страна на управителите на Друштвото.

Сите кандидати треба да ги достават своите биографии (CV) на следиот e-mail: [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »