Лице за производство на палачинки

Плата од 23.000 ден. до 35.000 ден.

 • Објавен пред една недела
 • ЛИЛИ ФУД ДООЕЛ
 • Активен до 27.05.2024
 • Позиција: Кувар/Пекар/Месар
 • Локација: Скопје
 • Facebook: lylyfood.mk

ЛИЛИ ФУД компанија за производство на пекарски производи.

Во погонот за производство во Скопје, Трубарево има потреба од лице за подготовка на теста за палачинки

Потребни калификации: 

 • Желба за работа
 • Брзина
 • Комуникативност
 • Организираност и одговорност кон доверените работни задачи
 • Флексибилност, проактивност и лојалност
 • Желба за докажување и напредок
 • Способност за самостојна и тимска работа
 • Смисол за одржување на ред и хигиена,

Нудиме

 

 • Постојана поддршка и помош од колегите
 • Одлична работна атмосфера
 • Можност за напредок доколку кандидатот покаже желба, знаење и способност да се носи со своите работни обврски
 • Можност за учење и стекнување нови вештини
 • Редовна Плата
 • Работа од понеделник до петок ( по договор и во две смени)
 • Годишен колективен одмор
 • Исплата на регрес за годишен одмор 

Платата зависи од вештините: Брзина, способност, самостојност

Локација, Скопје, Трубарево, 

e-mail: [најави се за да го видиш е-маилот]

tel:078/304-019

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »