Медицински претставник

Lohmann & Rauscher, компанија која е во фамилијарна сопственост и глобален лидер во производство и достава на медицински производи како, облоги за третман на рани, компресивна терапија и производи за операциона сала со повеќе од 4,000 вработени, 17 официјални претставништва и извоз во повеќе од 75 земји во светот, поради динамички раст и развој на интернационална продажба бара:


Медицински претставник
L&R Претставништво Скопје – Македонија/Црна Гора
www.lohmann-rauscher.com


Чии што задачи ќе бидат

 • Посета на доктори, сестри,  економски директори, и дрги лица одговорни за набавка
 •  (во Македонија и Црна Гора)
 • Посета на здравствени домови и аптеки
 • Сигурно имплементирање на стратегијата на L&R и неговите производи во регионот
 • Организирање и учество на презентации, едукации, конгреси, семинари,Team Buildings
 • Регистрација на производи
 • Одговорност за обрт на средства
 • Подготување извештаи
 • Развој на пазарот и постигнување на цели дефинирани согласно бизнис планот


Бараме кандидати кои:

 • Го познаваат пазарот со медицински потрошен материјал/лекови и неговите механизми
 • Се ориентирани кон постигнување и остварување на зададени цели, се проактивни и имаат претприемачки пристап
 • Сакаат да патуваат низ регионот


Предност имаат кандидати кои по професија се:

 • (медицински сетри, доктори по медицина, фармацевти)
 • кои го познаваат Српско-Хрватскиот јазик


Доколку ги исполнувате горенаведените критериуми би сакале да ви понудиме работа во брзорастечка средина и динамичка организација со просперитетна иднина.
Сите алати за работа како телефон, лап топ и возило ќе бидат обезбедени од наша страна.
Ве молиме пратете то вашето СV на англиски јазик на следнава адреса
boris.milicevic@at.lrmed.com
За Ломан и Раушер претставништво Македонија Црна Гора

КЛИКНИ