Сервисер за лифтови

  • Објавен пред една недела
  • Центар за лифтови
  • Активен до 11.12.2019
  • Позиција: Електро/машински техничар
  • Локација: Скопје

ЦЕНТАР ЗА ЛИФТОВИ вработува електро машински техничар, сервисер/монтер на лифтови.

Вашето CV испратете го на info@czl.mk

Повеќе информации на тел: 077/651-651

КЛИКНИ