Референт за продажба во Куманово

За компанијата: Нептун е бренд име на компанијата Нептун Македонија ДОО Скопје, основана во 1998 година, која во 1999 година станува дел од Нептун Интернешнал и Балфин Групација - Balkan Finance Investment Group. Нептун... повеќе за компанијата »

Активни огласи од Нептун Македонија:

Përfaqësues i shitjes në Dibër. - Референт за продажба во Струга

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »