Возач-Дистрибутер со Б и Ц категорија

  • Објавен пред 2 недели
  • ЕССЕ ДООЕЛ Скопје
  • Активен до 17.06.2021
  • Позиција: Видео/продукција
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот во Word)

Позиција:

Возач-Дистрибутер со Б и Ц категорија

Наши барања:

  • Возачка дозвола со Б и Ц категорија  
  • Трудољубивост и доверливост
  • Мотивација за работа во тим
  • Минимум 3 год.раб.искуство  во дистрибуција на стока

Ве молиме испратете пропратно писмо и биографија на македонски јазик на info@esse.mk