Преведувач по англиски јазик

Ад Вербум има потреба од дипломиран филолог/преведувач по англиски јазик.

- ВСС (дипломиран филолог/преведувач) - англиски јазик

- работно искуство во областа на преведување од мин. 3 години

- активно познавање на втор странски јазик - ќе се смета за предност

- поседување решение за судски преведувач ќе се смета за предност

Сите заинтересирани кандидати да достават своја кратка биографија на адресата kontakt@adverbum.com.mk. Сите пријави ќе бидат третирани со строга доверливост.  

* Кандидатите кои ќе влезат во потесниот круг од селекцијата, ќе бидат контактирани. Ве молиме без телефонски јавувања.

КЛИКНИ