Графички дизајнер

  • Објавен пред 4 месеци
  • Оптимум Креатив Солушнс
  • Активен до 16.04.2019
  • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
  • Локација: Скопје

Опис на работата

Креирање на креатива

Користење на сите релеватни дизајнерски алатки (типографија, лого, колорит, графика, илустрација, фотографија, 3Д рендеринг) на соодветен начин
Обработка на фотографии
Подготовка на припреми за печатење
Комуникација и координација со другите тимови во агенцијатa

Потребни квалификации

Одлично познавање на Adobe програмите
Подготвеност за тимска работа
Способност за развивање концепти
Следење на маркетинг текови и трендови

КЛИКНИ