Дистрибутер

 • Објавен пред 4 месеци
 • Мотиви
 • Активен до 21.08.2019
 • Позиција: Возач/управувач
 • Локација: Скопје

Приватна агенција за вработување Мотиви, за свој клиент, реномиран ланец на маркети, објавува оглас за  вработување на ВОЗАЧ-ДИСТРИБУТЕР на прехрамбени продукти од е-продавница.

 

Потребни квалификации:

 • Минимум ССС,
 • Возачка дозвола Б категорија
 • Подготвеност за работа во тим,
 • Желба за работа во динамична средина
 • Желба за работа во две смени,
 • Познавање на компјутерски алатки ке се смета за предност

Што нудиме:

 • Почетна основна нето плата од 16.000 денари
 • Годишен регрес
 • Платен годишен одмор од 20 дена
 • Работа 6 дена во неделата – 40 работни сати (во две смени)
 • Пријатна работна атмосфера

Доколку нема потреба од достава, ќе помага во тековните работи во маркетот.

Ги молиме сите заинтересирани кандидати да аплицираат по електронска пошта на: kariera@motivi.mk со назнака "ВОЗАЧ-ДИСТРИБУТЕР" или на копчето АПЛИЦИРАЈ.
Оваа објава ќе истече на 21.08.2019 година.

Ве известуваме дека само кандидатите кои се избрани за интервју, ќе бидат контактирани.

КЛИКНИ