Оператори во Спортски обложувалници, Тетово, Гостивар, Струга

 • Објавен пред 10 месеци
 • БАНАНА КИЦК ДОО
 • Активен до 23.03.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Тетово

БАНАНА КИЦК ДОО е ланец на спортски обложувалници кои со ново име и бренд за прв пат се на пазарот на игри на среќа,со повеќе локации на територијата на РМ. 

Во моментов имаат потреба од:

 

ОПЕРАТОРИ ВО СПОРТСКИ ОБЛОЖУВАЛНИЦИ за реоните на Тетово, Гостивар, Струга

 

Основни обврски:

 • Прием на уплатa и исплата на добитни тикети,
 • Комуникација со играчи и давање потребни информации поврзани со услуги, резултати, услови и начин на играње,
 • Грижа за безбедност на парични средства, како и грижа за опрема и уредите на уплатното место,
 • Принтање резултати, дневни понуди и додатоци, уклучување пренос од спортски настани,
 • Работа со фискална каса,
 • Прием и проверка на роба и испратници од добавувачите,
 • Одржување хигиена на шалтерот, шанкот и уплатното место.

 

Потребни квалификации:

 • IV степен стручна спрема,
 • Одлично познавање на работа со компјутер,
 • Одговорност, лојалност, професионалност,
 • Совесност, самодисциплинираност, прилагодливост,
 • Смиреност, сталоженост, комуникативност,
 • Насоченост кон тимска работа како и способност за самостојна работа.

 

Ние нудиме:

 • Нето плата 15.000 денари,
 • Пријатна атмосфера и одличен тим,
 • Убави услови за работа.

 

Доколку сакате да бидете дел од тимот на Banana Kick, Ве молиме Вашето CV(со фотографија) да го испратите на e-маил: contact@bananakick.mk
Во насловот на меилот (subject) наведете го градот за кој аплицирате.

Краен рок за поднесување на пријавите е 31.03.2018 година.Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг. Непотполните апликации нема да бидат разгледувани.

КЛИКНИ