Практиканти во ревизија и сметководство

ГЛОБАЛ ГРОУП КОНСАЛТИНГ (GGC)  претставува реномирана компанија специјализирана за бизнис консалтинг (даночен, економски и правен консалтинг), ревизорски услуги, сметководствени услуги и правни услуги.

GGC претставува One Stop Shop компанија, каде претприемачот може да ги добие сите услуги за основање на нов бизнис, пристап до финансии, сметководство, консалтинг и правни услуги за правилно и законско водење на бизнис.

Наши сајтови се : www.smetkovoditeli.com.mk - www.novafirma.mk и www.globalgroup.mk

Платена пракса во Глобал Гроуп Консалтинг

GGC ангажира:

 • 1 практикант во ревизија
 • 1 практикант во сметководство

Кои ќе бидат вашите задачи?

 • Вршење на активности во ревизија
 • Преглед и подготвувате работни документи
 • Комуникација и соработка со колеги и клиенти
 • Спроведување на постапки за тестирање и уверување

Ние ви нудиме:

 • Практиканска работа со врвен професионален тим и пријатна работна средина

Кандидатот треба да ги исполнува следните критериуми:

 • Завршено високо образование или последна година на Економски факултет ,
 • Силни комуникациски и презентациски вештини,
 • Познавање на англиски јазик,
 • Напредно познавање на Office, особено Word и Excel.

Заинтересираните кандидати своето CV може да го пратат на: [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »