Кувари

  • Објавен пред 2 месеци
  • МОНЕТТ ДОО СКОПЈЕ
  • Активен до 14.01.2018
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Активни огласи од МОНЕТТ ДОО СКОПЈЕ:

Келнери /ки

Нов ресторан во центарот на градот има потреба од два кувари со работно искуство. 

Телефон за контакт : 078 363 664

КЛИКНИ