Асистент за продажба

 • Објавен пред 5 месеци
 • Kanela Prima
 • Активен до 22.10.2019
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

Потребни квалификации: 

 • Минимум средно образование 
 • Пожелно е претходно работно искуство на иста или слична позиција
 • Пожелно основно познавање на англиски јазик
   

Личен профил: 

 • Вредни, љубезни и креативни личности
 • Одговорност и лојалност
 • Способност за тимска работа  
КЛИКНИ