Стоматолошка сестра

Плата од 20.000 ден.

  • Објавен пред 2 недели
  • ПЗУ Оптимум дентал
  • Активен до 23.09.2022
  • Позиција: Медицински персонал/Негуватели
  • Локација: Скопје

ПЗУ ОПТИМУМ ДЕНТАЛ од Сопиште, Скопје има потреба од стоматолошка сестра.Кандидатите треба да имаат завршено средно медицинско образование и положен стручен испит. Задолжително е познавање на работа со компјутер.Работно време од 10-18ч. Работни обврски:

-чистење, стерилизација на инструменти и хигиена на работно поле. 

-водење картони (административен дел)

-асистирање при работа на доктор. 

Заинтересираните да пратат CV на [најави се за да го видиш е-маилот]

тел. 070621332, 2743-515(од 10-18ч)

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »