Агент за продажба

Активни огласи од Младинска Книга Скопје:

АГЕНТИ ВО ТЕЛЕФОНСКО СТУДИО

Реномирана издавачка куќа има потреба од агенти за продажба и маркетинг на ексклузивни енциклопедиски изданија. 

Потребни квалификации:

  • Минимум ССС

Отворени се 5 работни позиции.

Телефон за контакт: 070200162

Аплицирајте на следниот е-маил: sonja.ristovska5@gmail.com 

КЛИКНИ