МЕДИЦИНСКА СЕСТРА

Oчна ординација бара медицинска сестра (средно медицински кадар) со завршено средно медицинско.

Сите заинтересирани кандидати  да не контактираат на тел: 078 43 44 55 и 078 43 44 65 или 

да го достават своето CV на e-mail : bojan.orbs@ yahoo.com.

КЛИКНИ