SENIOR WordPress developer

 • Објавен пред 11 месеци
 • Synapse
 • Активен до 30.09.2020
 • Позиција: Програмер/информатичар
 • Локација: Скопје

Synapse има потреба од:

SENIOR WordPress Developer, за вработување на полно работно време

Кандидатот е потребно да има:

 • Одлично познавање на HTML5/CSS3/JavaScript,
 • Oдлично познавање на WordPress (мин 2 години искуство)
 • Одлично познавање Responsive web design,
 • Одлично разбирање на концептуален развој, композиција на layout, функционалност на веб сајт, интеракција, кориснички интерфејс, навигација, типографија,
 • Добро познавање на Photoshop/Ilustrator.

Како предности се земаат познавања од:

 • PHP.

Опис на работните задачи:

 • Развој на најразлични видови веб апликации (HTML5/CSS3, PHP, WordPress, Action Script, JavaScript),
 • Ажурирање и оптимизација на постоечките кодови и функционалности,
 • Тестирање, имплементација, подготовка на проектна документација.

Локација: Скопје

Сите заинтересирани кандидати потребно е да испратат CV на: [email protected]

Со Почит,

Синапс Групација (www.synapse.com.mk)