Тим лидер-Филијала Скопје

За компанијата: Флекс Кредит ДОО Скопје е Македонска небанкарска финансиска институција, регистрирана од Министерство за финансии на република Северна Македонија под број 13-1659/2.Компанијата обезбедува брзи потрошувачки... повеќе за компанијата »

Оглас за работна позиција: Тим Лидер во Флекс Кредит ДОО Скопје -Филијала Скопје

Потребни квалификации и вештини:

 • Одлични комуникациски и продажни вештини
 • Вештини за преговарање и убедување
 • Ориентираност кон резултати
 • Аналитичко размислување и вештини за приоритизирање
 • Способност за тимска работа и негово управување
 • Познавање на англиски јазик 
 • Познавање на пакетот MS Office
 • Релевантно искуство од најмалку 1 година ќе се смета за предност

Опис на работни задачи:

 • Навремена и ефикасна услуга на клиентите вo Филијала
 • Презентација на продуктите и услугите на Флекс Кредит ,во Филијала и на терен
 • Пополнување на барања за кредит и аплицирање во име на корисниците и исплата на истите
 • Наплата на долговите согласно политиката на Флекс Кредит
 • Развој и одржување на базата на клиенти
 • Создавање и управување на тим од Кредитни Консултанти
 • Обучување на Кредитни Консултанти
 • Мотивирање и контрола на терен на Кредитни Консултанти
 • Остварување на продажби во однос на иднивидуалните и тимските месечни цели

Услови од компанијата:

 • Атрактивна плата плус месечни бонуси според политиката на компанијата
 • Можност за професионален развој и напредување
 • Можност за дополнителна обука и тренинг
 • Динамични работни услови во брзорастечка компанија

Аплицирањето може да го направите на самиот оглас со притискање на копчето АПЛИЦИРАЈ или пак да испратите CV на имејл адреса [најави се за да го видиш е-маилот]  со назнака Тим Лидер- Филијала Скопје.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »