Шанкери на бифе со готова храна

  • Објавен пред една недела
  • Шин Хаи
  • Активен до 24.07.2019
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Фаст Фуд во Сити Мол и во Рамстор, има потреба од шанкери на бифе со готова храна

 

Потребно е основно познавање на англиски јазик.

 

Плата 24.000 денари

 

Телефон за контакт 078287345

КЛИКНИ