Интериерен консултант за продажба

СТИЛ ЛАЈТ -  салон за осветлување со висококвалитетна брендирана роба има потреба од интериерен консултант за продажба.

  Потребно познавање:

- англиски јазик за самостојна работа со каталози

- компјутерски способности ( AutoCad- предност)

- образование поврзано со архитектура,дизајн – предност но не е задолжително

- афинитет кон дизајн и внатрешен ентериер

Да бидат комуникативни и да знаат да балансираат при водење разговор, умерени, тактични,лојални.

Ако се пронајдете во ова работно место ве молиме да ни испратите CV  [email protected]  075-447-463

Ке ни биде задоволство да работите со нас.