Продавач/ка

Активни огласи од New Design Furniture :

Презентер/ка– Продавач/ка

Компанијата за мебел „Нју Дизајн Фурничр„ во Скопје.

 

Има потреба од:

  •  Продавач/ка - презентер/ка со добри комуникативни способности и добро познавање на Македонскиот јазик.

 

Работно време од 13:00 до 20:00.
Вклучено е осигурување + превоз.

Инфо: 02 2 452 436 , 070-963-070
Биг Бокс Мебел Центар 
Киро Глигоров 13, 1000, Скопје

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »