АРХИТЕКТ СО РАБОТНО ИСКУСТВО И ОВЛАСТУВАЊА

ДУТИ АРТ-МАС ГРОУП ДООЕЛ Скопје има потреба од архитект со завршено високо образование, со работно искуство и со овластувања Б за градби од втора категорија, со одлично познавање на AutoCAD и ArchiCAD и познавање на постапката за изработка на проектна документација.

Заинтересираните да испратат CV на artmasgroup@gmail.com .

Селектираните кандидати ќе бидат контактирани за интервју. 
 

КЛИКНИ