Проширување на тимот

  • Објавен пред 3 месеци
  • TD OSKAR KP DOOEL
  • Активен до 21.05.2019
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Активни огласи од TD OSKAR KP DOOEL:

ПЕРСОНАЛ ЗА ВО РЕСТОРАН

Ирски паб има потреба од :

1.Конобари/ки 

2.Шанкер

3.Садомијач

 

КЛИКНИ