Оглас за вработување Магационер и дистрибутер на книги

(преземи го огласот како слика)

Оглас за вработување
Издавачки центар ТРИ има потреба од
МАГАЦИОНЕР/ДИСТРИБУТЕР НА КНИГИ

 

Потребни квалификации: 

• Пожелно е работно искуство на иста или слична позиција
• Одлично познавање на работа со компјутер
• Високо образование ќе се смета за предност

 

Потребни способности и вештини: 

• Одлични организациски способности
• Вештини на продавање
• Комуникативност, тимски играч
• Способност за работа со клиенти
• Високо ниво на професионалност

• Возачка дозвола Б категорија
 


Рок на огласот – 25.01.2020

Ги повикуваме заинтересираните кандидати да пратат CV на македонски и мотивациско писмо на: kariera@kniga.mk, со назнака за позицијата за која аплицирате.

Ќе се земат предвид само апликантите што целосно ги исполнуваат наведените услови.

 

КЛИКНИ