Оператор во контакт центар

 • Објавен пред 3 недели
 • Teleshop Dooel Skopje
 • Активен до 18.09.2021
 • Позиција: Телефонски оператор
 • Локација: Скопје

Телешоп Дооел  Скопје е интернационална компанија која на македонскиот пазар е веќе неколку години , преку понуда која вклучува пакети комункациски услуги достапни по атрактивни цени и врвен квалитет.

Заради проширување на дејноста, имаме потреба од вработување  оператори во кол ценатр за влезни повици  на Македонаски и на Албански јазик.

 Ние очекуваме од вас:

 • Грижа за корисници и одговарање на нивните барања поврзани со нашите услуги
 • Решавање на технички проблеми на корисници
 • Комуникација со сите оддели на повисоко ниво
 • Решавање на поплаки на корисници преку телефон
 • Внес и ажурирање на податоци за корисници во системот за работа
 • Давање информации   со цел задоволување на потребите на корисниците
 • Контактирање на клиентите заради прибирање дополнителни податоци или документи
 • Контактирање на клиентите заради реализирање одредени продажни кампањи
 • Одговарање на влезните повици од клиентите по други основи
 • Aдминистрирање на добиените информации во базата на податоци

Потребни квалификации:

 • Минимум средна стручна подготовка
 • Добра дикција и интонација на глас
 • Преговарачки вештини
 • Снаодливост
 • Аналитичност
 • Одлична компјутерска писменост
 • Тимски играч
 • Ориентираност кон позитивни резултати
 • Љубезност, но во исто време сигурност во настапот

Ние нудиме:

 • Можност за професионален развој
 • Платена обука и зголемување на квалификациите
 • Сертификат после успешно завршена обука
 • Динамична работа во млад и мотивиран тим
 • Добра заработувачка со можност за унапредување во интернационална компанија за повисок месечен надомест

Ако сметате дека одговарате на нашите барања, а ние на Вашите очекувања, Ве молиме доставете ја Вашата детална биографија со актуелна слика на нашата електронска адреса [email protected],mk, со назначување на позицијата за која аплицирате. Ние гарантираме доверливост на сите апликации за работа и ќе ги исконтактираме само одобрените кандидати во потесниот круг на избор.