Оператор за внес на податоци-трета смена

  • Објавен пред 5 месеци
  • БРЗА ПРАТКА ДОО
  • Активен до 26.05.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Поштенската компанија Брза Пратка има потреба од оператор-ка за внес на податоци (трета смена)

Услови:

  • Завршено средно образование
  • Компјутерски вештини (excel, word, email...)
  • Претходно работно искуство со софтверско работење e пожелно, но не е неопходно
  • Вредна и одговорна личност

Работниот процес ќе се одвива во трета смена, односно од 21 до 03:00 часот во базата во Маџари. Платата ќе изнесува 13.000 денари.

Вашето CV испратете го на komercija@brzapratka.com со назнака "Оператор-трета смена".

Меиловите без назнака нема да бидат земени во предвид.

Ве очекуваме!

КЛИКНИ