Графички работник за доработка на материјали во печатница / возач

СТВ Призма , има потреба да вработи:


Графички работник за доработка на материјали во печатница / возач  (ВИТКАЊЕ, СЕЧЕЊЕ НА ГРАФИЧКИ НОЖ, РИЦУВАЊЕ, ЛЕПЕЊЕ, ХЕВТАЊЕ, ИСПОРАКА НА МАТЕРИЈАЛИ)


 
Опис на работата и работните задачи:

  • Работа во печатница со машини за доработка на печатени материјали, машина за ПВЦ фолија, нож за сечење на хартија, принтери ...


 За таа цел потребно е лицето да поседува:

  • Особен интерес за работа со машини и рачна доработка, 
  • Лична и професионална брзина и ефикасност,
  • Прецизност и ажурност во работатата со печатени материјали,
  • Подготвеност за работа во производство во тим,
  • Возачка дозвола од Б категорија заради испорака на материјали и документи

 

Наша понуда:

  • Работно време 08-16 часот
  • Плата од 14.000 денари 


Вашето CV пратете го на е-маил: stvprizma@yahoo.com, со задолжителна назнака „ГРАФИЧКИ РАБОТНИК - ВОЗАЧ”.

КЛИКНИ