МЕНАЏЕР ЗА УПРАВУВАЊЕ СО РИЗИЦИ

                                              МЕНАЏЕР ЗА УПРАВУВАЊЕ СО РИЗИЦИ

  • Спортските Обложувалници ЕВРОТИП имаат потреба од вработување на лице за позицијата Менаџер за управување со ризици.
  • Кандидатите треба да имаат завршено Високо образование - Економски факултет, насоки Економија и финансиски менаџмент

         Доколку сакате да бидете дел од тимот на ЕВРОТИП, чија основна цел е да воспостави и  ги подигне               стандардите во областа на спортското обложување во Македонија , Ве молиме Вашето CV  да го испратите на е-     маил  klubsport77@gmail.com

 

КЛИКНИ