Адвокатски приправник

Адвокат Мартин Димовски од Скопје има потреба од адвокатски приправник, со следните квалификации:

  • Завршен правен факултет;
  • Активно познавање на англискиот јазик;
  • Напредна работа со компјутер и „MS Office“;

Праксата е платена. Надоместот за праксата ќе биде договорен со избраниот кандидат.

Сите заинтересирани кандидати да достават „CV“ на македонски и англиски јазик на е-маил адреса: [најави се за да го видиш е-маилот] . Избраните кандидати за интервју ќе бидат контактирани по е-маил адреса.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »