Асистент за Продажба - "Madame Coco"

За компанијата: ПАВ МОТИВИ работи во партнерство со своите клиенти и комбинација на доверливи високо квалификувани кандидати со кои преку специјални извори се обидуваме да испорачаме одлични работни односи, без оглед... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред еден месец
 • ПАВ Мотиви
 • Активен до 01.10.2021
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

ПАВ МОТИВИ за својот клиент “MADAME COCO меѓународна компанија, лидер во oбласта на производи за Вашиот дом, која за прв пат пристигнува во Скопје – City Mall & East Gate Mall, има потреба од персонал на следните работни позиции:  

АСИСТЕНТ ЗА ПРОДАЖБА 

 Потребни квалификации:

 • Завршено најмалку ССС
 • Работа со компјутери: познавање на MS Оffice пакет
 • Искуство во продажба ќе се смета за предност.
 • Флексибилност за работа во смени

Главни обврски и одговорности на позицијата:

 • Позитивен однос и убедливост при комуникација
 • Ориентираност кон потребите на купувачите
 • Примена на продажни техники и вештини

Личен профил:

 • Мотивација за работа во тим
 • Комуникативност и преговарчки вештини

Како да се аплицира:

Заинтересираните кандидати треба да ги достават своите апликации на  [најави се за да го видиш е-маилот]  

Краен рок за аплицирање е 02.10.2021 година.

Напомена: Со испраќање на пријавата, кандидатот дава согласност компанијата да ги обработувa неговите лични податоци во постапката за селекција во склад со законот за заштита на лични податоци.