ШАНКЕРИ/КИ

  • Објавен пред 8 месеци
  • Киносенс
  • Активен до 29.05.2018
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Киносенс има потреба да го дополни тимот со ШАНКЕРИ/КИ за работа во пицерија, во трговски центар Веро, Скопје. 

За предност ќе се смета вашата желба за работа, шармот, ведриот и позитивен пристап кон работата.

Испратете кратка биографија со фотографија на емаил: vrabotuvanje@kinosens.com

Подетални информации околу Киносенс може да добиете на www.7d.mk

КЛИКНИ