МАГАЦИОНЕР

ЈОГО МЕРКУР ДООЕЛ Скопје има потреба од вработување на позиција МАГАЦИОНЕР .За оваа позиција потребно е кандидатот да биде комуникативен,флексибилен ,одговорен и способен самостојно да ги извршува обрските како и да има тимски дух.

плата по договор.

За подетални информации контактирајте на следните тел.броеви

075/306-684 Сашо , 076/433-961 Игор

email: [најави се за да го видиш е-маилот] , [најави се за да го видиш е-маилот]

 

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »