Продажен Персонал

  • Објавен пред 9 месеци
  • Bazaro DОО
  • Активен до 18.07.2017
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Имате желба да учите, да се надоградите, вредни сте и спремни да понудите врвна услуга?

-Позиција: 1.Продажен персонал 
2.Магационер

-Во секој од доленаведените продажни салони:
BAZARO Карпош 3 до Лептокарија, Ново Лисиче, до топлификација - Чаир.

-Потребни квалификации:
1.CCC средно образование
2.Пожелно е искуство на иста или слична позиција

-Личен профил:

Доверливост и лојалност, Спремност за превземање на одговорност, Флексибилност за работата во динамична атмосфера и со кратки рокови, Способност за работа под притисок, Конструктивен пристап кон работни предизвици, Способност за менаџирење и контролирање на обврските, Тимска работа.

Ние сме секогаш во потрага по квалитетен и услужлив ПРОДАЖЕН ПЕРСОНАЛ на кои задоволството на посетителите ќе им биде примарна цел. Вашата кратка биографија можете да ја испратите на следната е-маил адреса: јоbs@bazaro.mk

КЛИКНИ