МЕДИЦИНСКА СЕСТРА

П.З.У. Прим.Др. Благоја Стојановски има потреба од медицинска сестра, со завршено средно медицинско образование. Сите заинтересирани мозат да пратат CV на e-mail:

bojan.orbs@yahoo.com  или да не контактираат на тел. 078 43 44 65

КЛИКНИ