СОБАРКА / ХИГИЕНИЧАРКА ВО ХОТЕЛ ЛЕОНАРДО

  • Објавен пред 8 месеци
  • Венекс д.о.о
  • Активен до 02.05.2018
  • Позиција: Хигиеничар
  • Локација: Скопје

Отворена работна позиција за хигиеничка/собарка во хотел Леонардо. Вработување на неопределено време, работно време 08.00-16.00, пет дена во неделата. Заинтересираните можат да се обратат на тел. број во хотелот за подетални информации: 3177-517. Кандидатките со претходно работно искуство како собарки ќе имаат предност. 

КЛИКНИ