Оператор во производство на електронски печатени плочи

За компанијата: Hi-Tech Corp. е водечки Европски производител на електронски печатени плочки специјализирани за брзо производство на прототипи и мали и средни волуменски серии на цврсти, флексибилни и крути-флексибилни... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред една недела
 • Hi-Tech Corporation
 • Активен до 27.05.2022
 • Позиција: Електро/машински техничар
 • Локација: Скопје
 • Телефон: 2785148
 • Веб: www.hitech.com.mk/mk/

Hi-Tech Corp. е водечки Европски производител на eлектронски печатени плочки.

Компанија која постои 41 година, со повеќе од 220 вработени, од кои над 100 се дипломирани инженери и извезува 100% од своето производство на странски пазари, опслужувајќи широк спектар на индустрии (Bosch, Siemens, Apple, Continental), 

Hi-tech Corp. објавува

К О Н К У Р С

за вработување на повеќе лица на позициите:

1. Техничари, оператори за работа на процесни линии

Потребни квалификации: 

1.  Завршено средно училиште: електротехничко или хемиско и други (со или без работно искуство)

Кандидатите треба да ги исполнуваат и следните услови:

 • Способност за следење на континуирани обуки, да се дисциплинирани,  
 • Одговорни и посветени на работата
 • Познавање на англиски јазик и работа со компјутери
 • Способност за работа во 4 смени

Компанијата обезбедува:

 • Организиран превоз од и до работното место
 • Обуки за позициите оператори
 • Склучување на договор за работа

Кандидатите кои ги исполнуваат условите можат најдоцна до 31.05.2022 да достават кратка биографија – CV на е-маил: [најави се за да го видиш е-маилот]

Ќе бидат разгледани само оние апликации кои содржат комплетни информации.

Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »