Физиотерапевт

  • Објавен пред 2 недели
  • ПЗУ Приматерапи
  • Активен до 21.05.2022
  • Позиција: Доктор и медицински персонал
  • Локација: Скопје
  • Телефон: 023223314

ПЗУ Приматерапи - Специјалистичка ординација по физикална медицина и рехабилитација има потреба од физиотерапевт.

Кандидатите е потребно да го достават своето CV на e-mail: [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »