Продавач/ки

  • Објавен пред 3 месеци
  • Miss spice accessories
  • Активен до 18.04.2019
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Miss spice accessories има потреба од продавач/ки.

 

Потребни квалификации: 

  • комуникативна, ведра и амбициозна личност

 

Ние нудиме:

  • фиксна плата
  • 40 работни часа неделно

 

Вашите апликации испратете ни ги на следниот е-маил: aneta.missspiceaccessories@yahoo.com

КЛИКНИ