Економист - Комерцијалист

  • Објавен пред 4 месеци
  • Маимпекс Дооел
  • Активен до 13.08.2019
  • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
  • Локација: Скопје

Се бара комерцијалист за работа во надворешна трговија (М).

- Економски факултет
- Со или без работно искуство
- Возачка дозвола Б категорија
- Познавање на англиски јазик
- Работа на компјутери
- Снаодливост, способност за тимска работа, ангажираност

КЛИКНИ